De nou una pregunta molt senzilla, però una situació que potser no ho és tant… i tu, què faries?

Has quedat un vespre amb el teu grup, i teniu un “plan” tranquil, de chill per les proximitats d’algun local que ja coneixeu. Que no tots els caps de setmana es pot estar de festa ni donen els diners per tot. A més, així teniu més temps per fer plans (per a les vacances, per anar a visitar a algú, per muntar alguna sortida interessant…).

Sense donar-vos gaire compte, la nit es va allargant perquè esteu super a gust, i algunes persones del grup s’han anat animant i comencen a ploure les propostes: us ve de gust anar a ballar, o seguir la festa en algun local, o el que sigui que ofereixi la nit. Hi ha ganes, eufòria, riures i fins i tot nervis.

 

 

Però el poc alcohol que portàveu ja fa una estona que s’ha acabat i un col·lega comenta que creu que necessita “recarregar” per a poder continuar. I clar, ni ho teníeu previst ni porteu diners ni tothom té l’edat com per entrar a qualsevol local i poder consumir allà…

De cop i volta una amiga diu que l’acompanyeu, que ha conegut a uns nois que també estan “enfestats” i als que també se’ls hi ha acabat l’alcohol, però que tenen altres coses, i que li han dit que us podeu sumar que ells comparteixen el que tenen i us conviden al que faci falta.

El teu grup no està de “subidón” i no està molt per debats, però està clar que hi ha postures diverses perquè ella ja va cap allà i altres sembla que la seguiran.

I tu, què faries?