Us plantegem una nova situació, d’aquestes que a primera vista semblen senzilles però que poden ser molt confuses quan ens les trobem al davant.

Heu sortit amb un grup gran d’amics i amigues a les festes d’un poble proper. La nit comença tranquil·la i la música que us interessa encara no comença, així que cerqueu un lloc per anar fent temps i xerrar i posar-vos al dia.
Us col·loqueu a una zona propera, un parc on hi ha d’altres grups d’adolescents i joves, alguns fent botellón.

A prop teniu un grup de noies, molt animades, que beuen a un ritme bastant ràpid.

Va passant l’estona i la zona de botellón és en si mateixa una zona de festa. La gent xerra, riu, crida… i també hi ha grupets tranquils al seu aire. Un grup de nois, bastant gran, s’uneix al grup de noies que teniu al costat. Sembla que es coneixen una mica, i comencen a passar l’estona plegats.

Vosaltres entreu i sortiu de la zona de festa, aneu a ballar, a donar una volta, a veure què hi passa, però acabeu tornat sempre a la zona de botellón.

 

 

Una amiga comenta que li fa una mica de mala espina el grup de nois que heu vist abans, que les noies van cada cop més borratxes i ells van fent “bromes” que no li semblen tan “bromes”. Un altre del grup diu que ho veu tot normal, que no hi ha res estrany i que està exagerant. Tu no saps que pensar…

Quan s’està acabant la festa, una de les noies es troba malament i s’aparta una miqueta de la resta. I un dels nois la segueix per estar amb ella. Una altra amiga vol fer-se’n càrrec i acompanyar-la però també va molt borratxa i el noi li diu que ja ho fa ell, que segueixi amb lo seu.

A l’hora de marxar, el grup es va desfent i el noi els hi diu a la resta que ja se’n fa càrrec i es queda a soles amb la noia.

Al teu grup discutiu si hi heu d’intervenir o no, però no us poseu d’acord. Així que algunes us acosteu per treure’n una mica l’entrellat.

Quan li pregunteu a la noia què vol fer, us diu amb moltes dificultats que vol marxar a casa. I quan li pregunteu si vol marxar amb aquestel noi, no sap dir ni si ni no. Ell comenta que ja ho té tot controlat, que es coneixen i que no ens preocupem, que no necessita ni ajuda ni companyia ni que us hi fiqueu.

Però a tu hi ha alguna cosa que no t’acaba de deixar tranquil·la.

Què faries?