Avui us proposem una situació i us fem una pregunta molt senzilla: I tu, què faries?

És divendres i com moltes altres vegades heu quedat tota la colla per sortir de festa a una discoteca que hi ha a les afores de la ciutat. Fa dies que no us veieu, a finals de trimestre s’acumulen els exàmens i els treballs… I no queda gaire temps lliure. Així que avui s’ha d’aprofitar!

A les 22 h us trobeu al parc de l’estació, la discoteca segur que estarà buida tan d’hora i a més consumir allà és bastant car. A més, pagueu entrada, la pasta no arriba per tot.

 

 

Una amiga porta un altaveu, es connecta al mòbil i sona bestial! Entre 3 o 4, s’han organitzat per comprar alcohol, gel i gots per tota la colla. La gent va arribant i poc a poc l’ambient es va animant. Es comença a repartir alcohol i també es fan números. Un parell arriben en moto. Al cap d’una hora ja hi ha més de 10 persones. Un amic diu de fer una foto de grup per l’insta. Alguna gent porta més alcohol per compartir. Hi ha gent que s’apalanca a fumar. Uns col·legues truquen que ja són a la discoteca, pregunten quan trigareu a anar cap allà.

Cap a les 00:30 h la gent comença a anar tirant cap a la discoteca, no està molt lluny, però són uns 20 minuts caminant i fa fred… i sí, també fa mandra. Una amiga diu: «Com hi anem?». Les de la moto, la deixen aparcada al pàrquing de l’estació, ja la pillaran demà. Algunes més, diuen que van tirant, que total a peu és el més ràpid. Al final una de les de la colla comenta que si voleu pilla el cotxe, el té aparcat al costat de casa, a dos minuts. Fa tres mesos que té el carnet. Però diu que ha begut una mica, de fet, totes les persones que quedeu heu begut.

I tu, què faries?