Fumo porros?

Fes clic a la resposta!

Amb els porros, és fàcil acabar fumant-ne cada dia. Segur que, si no en fumo, m’estalvio que em passi.

Quan menys espais tinguin els porros, més temps per a altres coses.

Fumant-ne cada dia n’adquireixes l’hàbit i potser també el de no fer res, i això sí que no té cap utilitat.

Quan fumo em quedo apalancat?

Fes clic a la resposta!

Vol dir que si estic empanat no és pas pels porros. És perquè vull o perquè alguna altra cosa em deixa noquejat, com les pantalles.

Com que un dels efectes dels porros és quedar-me fora de combat, si he de fer coses és millor que no en fumi gens.

Estar tots els dies apalancat no em serveix per a res. No es tracta de perdre tota l’energia en un banc o en un sofà.

Tinc paranoies o ho passo malament quan fumo?

Fes clic a la resposta!

Com que els porros afecten el cervell, si no en fumo tot això que m’estalvio.

La causa pot ser que n’hagi pres massa o que siguin varietats massa psicoactives. En aquest cas cal que en redueixi la quantitat o en busqui amb menys THC. Una altra causa és que potser sóc molt sensible al THC i tinc tendència a patir episodis d’ansietat o psicòtics. Llavors, cal escoltar-se bé, el que diuen el cos i el cervell, i respectar-se: això vol dir no tocar els porros.

Si em passa sovint, el meu cervell m’està avisant que els porros no li convenen gens. En algunes persones, el consum de cànnabis continuat facilita que el cervell es desequilibri, així que és millor deixar-ho del tot.

He tingut problemes amb la policia per culpa dels porros?

Fes clic a la resposta!

Si ni en fumes ni en portes a sobre, segur que no tindràs cap problema amb la llei per aquest motiu.

Fumar-ne al carrer o tenir una droga il·legal a la butxaca comporta haver de pagar una multa força cara, de 300 euros, com a mínim. Així que és millor aprendre de l’experiència i evitar que et torni a passar.

Això ja és massa gros, així que pot ser una oportunitat per adonar-se que, tractant-se de drogues il·legals, els beneficis poden ser molt menors que els problemes que comporten.

En fumo al matí o mentre estic en l’horari de feina o d’estudi?

Fes clic a la resposta!

D’aquesta manera el teu cervell es dedica el 100% a estudiar o a treballar.

Si només ha estat algun cop, potser que et serveix com a experiència o per aprendre a fer les coses millor. I això és no deixar que els porros entrin on no toca.

Treballar i estudiar requereixen la teva atenció i energia al 100%. I fumar-ne pel matí dóna peu per enganxar-s’hi i que afecti el teu dia a dia. És el moment de plantejar-se que alguna cosa no funciona i posar-hi remei.

Què em pot donar més problemes, fumar-ne o menjar-ne?

Fes clic a la resposta!

Ja sigui menjant-ne o fumant-ne, el THC entra al organisme, i jo prefereixo estalviar-m’ho.

Els efectes són més ràpids, però més previsibles. I s’hi afegeixen tots els problemes pulmonars associats al fet de fumar.

Menjat triga molt a pujar i els seus efectes són molt més potents i imprevisibles. Amb aquesta via és molt més fàcil prendre’n més del compte o tenir efectes psicològics força desagradables.

Prenc medicació psiquiàtrica i en fumo?

Fes clic a la resposta!

Però, si jo notés que el meu cervell té tendència a desequilibrar-se, encara que no em mediqués tindria moltes més possibilitats que els porros em creessin problemes de coco.

És el millor que puc fer, perquè tinc molt més risc que altres persones que els porros em desestabilitzin mentalment.

Ho tinc més fàcil per enganxar-me als porros i, a més, perquè aquests em creïn problemes seriosos. El millor que puc fer és deixar-ne de fumar; els riscos que tinc són excessius i no paga la pena.

Què faig si a una persona li agafa una blanca?

Fes clic a la resposta!

Si saps segur que no ha pres altres substàncies afegides, que no pateix cap malaltia i no ha perdut el coneixement, per la sobredosi de cànnabis no és necessari avisar una ambulància. Cal anar a un lloc tranquil, estirar-la, fer que begui alguna cosa dolça sense alcohol i acompanyar-la fins que l’efecte del cànnabis baixi i la persona es recuperi.

Si t’espantes perquè veus el teu amic o amiga en mal estat, però no ha perdut el coneixement, actua amb calma. Cal estirar la persona, fer-li beure alguna cosa dolça sense alcohol i acompanyar-la fins que l’efecte del cànnabis baixi i es recuperi.