He provat la cocaïna?

Fes clic a la resposta!

La cocaïna és una substància força addictiva. Tot això que t’estalvies!

Algunes persones decideixen experimentar amb substàncies per saber de què va. Si ho deixes aquí, t’evites possibles problemes.

Has d’anar en compte perquè aquesta substància t’ho posa fàcil per acabar consumint-ne més del compte i que vagi guanyant espai. Et va bé parar atenció perquè això no et passi.

Cada quant en consumeixo?

Fes clic a la resposta!

Possiblement preferim altres maneres de passar-ho bé més segures!

Consumir-ne molt de tant en tant, és força més segur per a la teva salut i la teva butxaca que no pas fer-ho sovint!

És força fàcil enganxar-se a la cocaïna, amb tots els problemes que això comporta. Si ha guanyat massa espai, em puc plantejar reduir-ne la freqüència de consum o, si no puc, deixar de prendre’n del tot.

Si me n’ofereixen, què faig?

Fes clic a la resposta!

És habitual que qui en consumeix la vulgui compartir i n’ofereixi. Respecto la seva decisió i faig que respecti la meva.

Si l’accepto que sigui perquè és la decisió que he pres jo mateix, i no qui en té, ja siguin els col·legues, la parella o qui en ven.

Prendre’n o no és una qüestió personal. Si sempre que em ve de fora l’accepto, el meu consum no el decideixo pas jo!

És fàcil descontrolar amb el consum?

Fes clic a la resposta!

Si no en prenc segur que no descontrolo; sens dubte és la manera més segura d’evitar-se els problemes. I si conec gent que en consumeix, puc veure que sí que és fàcil perdre el control.

De la cocaïna es diu que és llaminera; fa agafar ganes de prendre’n més i es difícil parar. Si hi ha diners o s’obté fàcilment, i no se sap posar-hi fre, és fàcil consumir-ne més del que es vol.

Quan es toca la cocaïna, només hi ha dues maneres de controlar-la: currant-se el desig o, si no es pot, no ser en llocs on n’hi ha o no estar amb gent que en du a sobre!

He comprat la cocaïna a fiar?

Fes clic a la resposta!

La cocaïna és molt cara, així que t’estalvies els problemes de salut i els problemes amb la pasta.

Controlar la despesa ajuda que el consum de cocaïna no sigui superior al que vols i també que no tinguis deutes.

Consumir a crèdit ho posa fàcil per prendre més del que es voldria, i a descontrolar amb els deutes i els problemes amb els qui en venen. És el moment de fer-se un bon replantejament del consum!

Consumir cocaïna em dóna més seguretat?

Fes clic a la resposta!

Això vol dir que o bé sóc una persona segura o bé em treballo la meva inseguretat d’una manera més saludable!

Seguretat, energia, parlar molt, són alguns dels efectes que provoca. Però la seguretat química és fum, així que et va millor currar-t’ho d’alguna altra manera.

Això pot ajudar que amb el meu consum se surti de la festa i arribi a la feina, a les relacions o a altres activitats. Això em dóna peu per enganxar-m’hi, així que he de buscar-hi alternatives!

He tingut problemes amb el consum de cocaïna?

Fes clic a la resposta!

Molt bona manera d’evitar-te els problemes com ara d’addicció, psicològics o econòmics.

Perdre el control del que gasto en la cocaïna és un bon senyal per començar a reflexionar sobre allò que potser no estic fent bé.

Si el consum m’està començant a desequilibrar mentalment, i la cocaïna avisa!, m’he de plantejar seriosament deixar-ne de prendre.