He pres alguna vegada bolets al·lucinògens?

Fes clic a la resposta!

Diuen que pot ser una experiència forta, però les prefereixo d’un altre tipus.

Cada experiència pot ser diferent. Si repeteixo, cal que estigui segur que és perquè vull i que no tinc històries personals complicades.

S’ha d’anar amb compte amb la tolerància i amb els mals viatges. Els bolets són una droga per prendre només en ocasions especials!

Quan prenc bolets ho faig sol?

Fes clic a la resposta!

Fantàstic, doncs, una preocupació menys!

Si decideixo prendre’n ho de fer amb persones de confiança, que em donin seguretat i tranquil·litat. I si algú no en pren, millor per poder controlar què passa i actuar si cal.

Fer-ho sol o sola implica el risc de perdre el control i no tenir ningú que ajudi a reconduir la situació. És més recomanable fer-ho amb persones de confiança que amb els qui coneixes conec poc.

He menjat bolets al·lucinògens en un local de festa?

Fes clic a la resposta!

És que ja flipo amb altres històries!

És una bona decisió. Estar amb persones que no coneixes, música alta i llums, pot confondre’t i facilitar un mal viatge. És millor fer-ho en espais tranquils.

Fer-ho és exposar-se al risc innecessari d’un mal viatge perquè hi ha molts estímuls i és més fàcil ratllar-se.

Algun cop no n’he menjat quan la resta sí que ho ha fet?

Fes clic a la resposta!

Potser aquell dia no estaves passant un bon moment o no tenies clar de fer-ho. Si no n’estàs segur, és millor que no en prenguis. I també pots vigilar que qui en pren no tingui problemes, o ajudar que se’n surtin.

Fer-ho perquè tothom ho fa pot ser perillós si no tens un bon moment emocional o personal. Les decisions importants, i aquesta n’és una, les has de prendre tu mateix.

He tingut un mal viatge o m’he rallat molt havent menjat bolets?

Fes clic a la resposta!

Si no prens bolets només pots tenir un mal viatge en cotxe o avió!

Això no vol dir pas que et pugui passar en algun altre moment, o en un moment que no toca, sobretot si en consumeixes molta quantitat.

Els mals viatges poder donar molta por i fer que es passi molt malament. I, en persones amb predisposició, acabar tocat del bolet.

Si me n’ofereixen, què faig?

Fes clic a la resposta!

He valorat els pros i contres, i he decidit que no en vull saber res.

Segons l’estat d’ànim, amb qui estigui i on estigui. Valoro moltes coses abans de decidir què fer.

Si ho faig sense pensar en tot el que pot passar amb els bolets, m’estic arriscant a deixar-me portar quan no toca o a penedir-me’n després. És millor no deixar-se endur!

Si algú te un mal viatge, què convé fer?

Fes clic a la resposta!

Sí, i recorda-li que allò que li està passant marxarà quan passin els efectes dels bolets i es trobarà millor.

No va gaire bé això. La millor manera de ratllar algú és dir-li que no es ratlli. Millor porta’l a un lloc tranquil, i recorda-li que aviat li passarà.

Sobretot a la nit, es poden tenir dubtes de si és greu o no, de si a més d’un mal viatge té una crisi d’angoixa, si s’han barrejat amb altres drogues, etc. Pots trucar a urgències, el 112, i demanar què pots fer.