Qui és dealer? (II)

Qui és dealer? O camell? Com s’arriba a fer aquesta activitat?

Hi ha persones que arriben a passar drogues a d’altres per diners per els motius més diversos; per a tenir un cert “prestigi” entre els i els col·legues, per fer diners de forma “ràpida” i (aparentment) sense conseqüències… però una de les raons més habituals és arribar-hi sense excessiva premeditació: per aconseguir la “droga” de consum propi més econòmica o gratuita.

Si algú consumeix en el dia a dia, és molt probable que ho acabi fent molt habitualment, i s’hi va deixant molts diners; si acudeix regularment a buscar marihuana, mdma, speed, o el que sigui, també pot adquirir-ne quantitats pro grans per a tenir-ne per a diverses ocasions, o per a tenir-ne de més; això, amb el temps és una despesa de diners (entre d’altres) molt gran.

 

 

D’aquí a rebre “ofertes” per agafar-ne més quantitat, o per ser compradora de confiança, hi ha pocs passos. I d’aquí a pensar, si s’agafa una quantitat més gran a preu més econòmic, es pot revendre gran part i tenir de franc l’autoconsum. I després passar a treure’n diners.

Sembla una cosa petita, un pas a pas que es pot anar fent sense molta reflexió. Quasi com qui es planteja revendre coses que ja no fa servir, o fer alguns petits encàrrecs per treure alguns diners  per a comprar-se alguna cosa que es desitja; però no és el mateix. Ni de lluny. O al menys, la llei no ho entén així.

 

 

Que hi hagi persones que hagin entrat en “negocis” amb les drogues sense massa premeditació i reflexió (amb idees de l’estil “total no faig mal a ningú”, “en consumirien igual” o “faig el que feia per als meus col·legues però així em trec algu de pasta”) no significa que les conseqüències siguin així de lleugeres. Potser hauria d’aturar-se a pensar, tranquil·lament, tenint en compte tots els elements, si les conseqüències, els riscos, són tan assumibles com els “plaers”, i si s’ho valen.

Author: la Clara

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.