L’alcohol és responsabilitat de tothom

T’has parat a pensar que, amb l’alcohol, tothom té una responsabilitat?

Avui 13 de novembre comença la IV Setmana de Sensibilització sobre els Riscos del Consum d’Alcohol, que s’estendrà fins el 19  de novembre.

Enguany, es tracta de reflexionar col·lectivament al voltant de la responsabilitat sobre l’alcohol de totes les persones, els col·lectius i les institucions de la nostra societat.

I per que és necessària aquesta reflexió? Perquè l’alcohol és la droga més consumida i acceptada a la nostra societat i alhora és una de les que més problemàtiques per a la salut i la convivència genera.

 

 

Tothom hi té part, qui en beu (de forma individual o el grup) però també qui no en beu, els i les professionals que hi treballen de diferents maneres (administració, professionals de la salut i l’educació, etc.), les famílies o les persones que tenen negocis on es dispensa alcohol.  Cadascú, a la seva manera i segons el lloc que ocupa en la societat, hi té responsabilitat.

 

 

Quina és la nostra?

Per a començar la setmana, repasseu-vos l’apartat de la web on us parlem sobre l’alcohol; refrescar coses sempre és bona idea!

 

Author: la Clara

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.