Hi ha diferents tipus de “tripis”?

“Tripi” és una de les formes d’anomenar als petits cartrons en forma quadrada impregnats d’LSD (acrònim de les sigles en anglès de la dietilamida d’àcid lisèrgic). Però, n’hi ha de diferents tipus?

La veritat és que LSD només n’hi ha un, així que no, no hi ha diferents tipus d’LSD.

 

 

Hi ha qui es preguntarà llavors perquè hi ha relats d’experiències tan diferents entre persones que n’han fet servir, de durada, d’intensitat o d’efectes?

Això, com el cas de moltes altres substàncies, dependrà de la puresa o de la dosis que se’n consumeixi; i s’ha d’anar amb especial cura, perquè l’LSD contràriament a d’altres drogues, es activa en dosis molt i molt baixes (en micrograms!), és a dir, que amb molt i molt i molt poc ja produeix efectes. I és difícil de controlar en aquest aspecte, perquè és una substància inodora, incolora i insabora; ni fa olor, ni té color ni té sabor.

Però tornem al tema dels diferents efectes; s’hi ha d’anar especialment amb cura perquè -com amb d’altres drogues “al·lucinògenes”- l’experiència depèn moltíssim de les expectatives de la persona que la consumeix, així com de com s’és, com s’està i de l’entorn.

 

 

La substància és una, però cada persona és un món! Escoltar, conèixer i respectar el cos, les ganes i els ritmes de cadascú serà allò més important!

Si voleu saber-ne una mica més, podeu fer una ullada a la informació de la web d’Energy Control, o per anar més enllà, a aquest article de Dance Safe.

Author: la Clara

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.