Drogues i festa són sinònims?

Doncs no, i per diverses raons.

Però avui “parlarem” de drogues que, particularment i per les seves característiques, no són gaire bona idea per anar de festa.

Per exemple, quan parlem de porros i cànnabis, hem de tenir en compte que gran part de les variants de la marihuana o el haixix, tendeixen a “apalancar” i a baixar el ritme, posar els ullets vermells de son i augmentar la mandra.

Què és cert que de festes n’hi ha de tots els gustos i cadascú se la fa a la seva manera! Però això de veure-la passar des del sofà mentre passen les hores o estar en un “grupillo” en un banc allunyats mentre la resta de la gent és de festa major ballant… potser no és la idea amb la que anàvem?

 

 

També hi ha d’altres substàncies que, de forma molt més clara, potser no són la millor combinació per a una festa: si parlem de psicodèlics (com els bolets o LSD, entre d’altres) hem de tenir en compte que els efectes depenen molt de com està la persona i de com s’és, però també de quines expectatives es tenen i del context que l’envolta. És a dir, els efectes són extremadament variables. I per variables ens referim a passar d’una estona de riures i alteració sensorial plaent, a un mal viatge d’aquells que no s’obliden mai.

O en un altre línia de substàncies, les barreges amb psicofàrmacs. Podeu haver-ne sentit a parlar com a recurs per agafar un “colocón” fàcil, però els efectes poden ser bastant més perjudicials del que semblaria per tractar-se de medicaments; són una mala idea.

 

 

Sigui com sigui, cada substància té els seus efectes (i per saber-los podeu consultar la web!) i no tots són compatibles amb la festa, o amb tots tipus de festa!

I de la mateixa manera, no totes les festes han de comptar amb drogues!

 

Author: la Clara

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.